Plavuizen Laten Verwijderen

PlavuizenLatenVerwijderen.nl is een onderdeel van Kalker Recycling & Sloopwerken en door velen ook wel gewoon Sloopbedrijf Kalker genoemd. Kalker is sinds 2010 actief in de sloopbranche en voorheen enkele jaren als oud ijzer en metalen handelaar.

Sinds 2010 is Kalker zeer actief in de particuliere sector waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn: plavuizen verwijderen, keuken verwijderen, badkamer slopen, vloerbedekking verwijderen, caravan slopen en het deels of volledig strippen van huizen, kantoren, winkels en bedrijfspanden in het hele land.

Vooral dit laatste, het strippen van bedrijfsmatig onroerend goed, is iets waar we ons de laatste jaren in hebben gespecialiseerd. We hebben kantoor-, winkel en bedrijfsruimtes gestript varrierend van 100 tot 8.000 vierkante meter.

Voor bovengenoemde sloopwerken hebben wij dan ook een aantal websites gemaakt (zie onderaan de homepagina) om u nog sneller te kunnen bedienen wanneer u in Google zoekt op bijvoorbeeld "plavuizen laten verwijderen". Dit omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een normale prijs voor het laten slopen van een badkamer.

Wij weten van sommige concurenten dat zij regelmatig hoge bedragen vragen tussen de 18 tot 25 euro pr m2 voor het verwijderen van uw tegelvloer en dat is dan zonder alle andere bijkomende kosten. Wij doen het in ieder geval altijd een stuk goedkoper!

Bij ons betaalt u tussen de 9,50 euro en maximaal 15,50 euro per m2 voor het laten verwijderen van de vloertegels en afvoer van het vrijgekomen afval tussen de 75,00 en 165,00 euro inclusief transporteren afval naar buiten, huur en transport container, stortkosten en alle ruimtes weer netjes bezemschoon opleveren.

En ohja, ook de materiaalkosten, stortkosten en voorrijkosten zitten hier bij inbegrepen!